Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

 • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑΣ ΚΥΨΕΛΩΝ (bEEtECH)»

  26/3/2015

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑΣ ΚΥΨΕΛΩΝ (bEEtECH

  logo2

  Tην Τρίτη, 24/3/2015 και ώρα 18:00 μμ. παρουσιάστηκε το Αυτοματοποιημένο Σύστημα Ελέγχου και Παρακολούθησης Συστοιχίας Κυψελών (bEEtECH). Την παρουσίαση του συστήματος την πραγματοποίησαν ο Δρ. Σωτήριος Κοντογιάννης (για τα τεχνικά χαρακτηριστικά), ο Δρ. Θεμιστοκλής Λαζαρίδης (για τις επιχειρησιακές και επιχειρηματικές δυνατότητες) και οι φοιτητές Κοτζαρής Νικόλαος και Τηλαβερίδης Αλέξανδρος (επίδειξη του συστήματος και πιλοτική εφαρμογή σε κυψέλη). Το σύστημα αποτελεί μία ολοκληρωμένη νέα προσέγγιση στην μελισσοκομία με δράσεις και ενέργειες σε πολλαπλά επίπεδα (παραγωγός, συνεταιρισμός – ένωση συνεταιρισμών, Περιφέρεια, επιστημονικοί φορείς και ερευνητικά κέντρα) και σε πολλαπλές διαστάσεις της παραγωγής (ασφάλεια, ποιότητα, ποσότητα, έλεγχος και εποπτεία, αριστοποίηση κόστους, κ.α.)

  Στην παρουσίαση συμμετείχαν μέλη μελισσοκομικών συνεταιρισμών και συλλόγων και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη. Την εκδήλωση τίμησε με την συμμετοχή του ο βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης. Σκοπός της παρουσίασης ήταν η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ της ομάδας ανάπτυξης του συστήματος και των παραγωγών, έτσι ώστε να αριστοποιηθεί το σύστημα και να έχει την μέγιστη δυνατή προστιθέμενη αξία για τους παραγωγούς.

  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

  Η ομάδα ανάπτυξης του συστήματος εκφράζει τις ευχαριστίες της για την ενεργή  συμμετοχή στην παρουσίαση και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν προτάσεις βελτίωσης του συστήματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Τμήμα της παρουσίασης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του τμήματος (ba-g.teiwm.gr).

  DSC06574

  DSC06571

   

                                                                                     

   

  Με τιμή

  Θεμιστοκλής Λαζαρίδης

  Επίκουρος Καθηγητής

   Πρόεδρος τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά)

  logo

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΓΡΕΒΕΝΑ)
6ο χλμ Παλαιάς Ε.Ο. Γρεβενών Κοζάνης
Τ.Κ. 51100  ΓΡΕΒΕΝΑ

mail: sec-epdo@teiwm.gr

ΘΕΣΗ                        ΤΗΛΕΦΩΝΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ            2462061601

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ            2462061607

ΠΡΟΙΣ. ΓΡΑΜ.           2462061605

ΦΑΞ ΓΡΑΜΜ.             2462061603

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ            2462061612

ΦΑΞ  ΔΙΑΣΥΝ.          2462061617

ΓΡΑΦ. ΕΚΤΑΚΤΩΝ     2462061628

Tei Online 

Webmail 

Τηλεφωνικός Κατάλογος 

 

logo

logo

msdnaa-logo 

home link paso